Wat is de beste lening voor u?

Wanneer wil je een huis kopen?
Type of Service
1 / 6
Hoe wil je geholpen worden?
Contact Details
2 / 6
Koop je alleen of samen?
Written Content
3 / 6
4 / 6
Illustrations & Photography
Vertel wat meer over jezelf!
Please enter your name
Please enter a phone number
Heb je al een aankoopmakelaar?
Project Bracket
5 / 6
Confirm Submission.

Thanks for taking the time to complete this form.
Please enter your email below and we will be in contact within 24 hours.

Confirmation
6 / 6
What's your best contact email?
Thanks! I have received your form submission, I'll get back to you shortly!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Dashboard mockup
Denkt u eraan om binnenkort een grote aankoop te doen en daarvoor geld te lenen? Laat u dan goed informeren voordat u een beslissing neemt. Uiteraard helpen we u daar graag bij!

Wist u dat de ene lening de andere niet is? Dit geldt voor zowel de voorwaarden als de rentepercentages. Sommige vormen van lenen hebben een rentepercentage dat kan oplopen tot maar liefst 15%. Maar er zijn ook aanbieders die minder dan 7% rente rekenen. Het verschil kan dus enorm zijn!

Leningen combineren

Misschien heeft u meerdere leningen bij verschillende aanbieders. Bijvoorbeeld als u rood staat op uw bankrekening, uw creditcard maandelijks afbetaalt of een postorderkrediet heeft. Door uw leningen voor u te combineren, kunnen we waarschijnlijk geld voor u besparen én krijgt u meer overzicht.

Geld besparen

Het oversluiten van leningen betekent dat u bestaande leningen samenvoegt tot één nieuwe lening. Vaak kan dat tegen betere voorwaarden en een lagere rente. Ook als u maar één lening heeft, controleren we graag voor u of we die kunnen verbeteren. Zo bespaart u geld en maakt u uw financiële situatie eenvoudiger en overzichtelijker.

Wij vergelijken het voor u

Wat zijn de stappen om de beste lening voor u te vinden? Allereerst, bepaal hoeveel geld u precies nodig heeft en hoe lang u erover wilt doen om het terug te betalen. Vervolgens kunnen wij voor u verschillende aanbieders vergelijken op basis van rentes en voorwaarden. Daarbij letten we ook op eventuele verborgen kosten.

Persoonlijk advies

Bent u klaar om de volgende stap te zetten? We helpen u graag om uw doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies. Als expert begeleiden we u bij het vinden van de beste lening, het oversluiten van uw bestaande leningen en het besparen van geld. Zo zorgen we er samen voor dat u de lening vindt die het beste bij uw wensen en behoeften past.

Ander nieuws

Mockup

Oudere automobilist? Let op uw kilometers!

Nederland vergrijst en senioren blijven steeds langer gezond. Daardoor neemt ook het aantal automobilisten op leeftijd toe. Opvallend is [...]
Lees meer
Mockup

Hypotheekrentes op laagste niveau 2024

De rentes op hypotheken zijn eind augustus gedaald naar het laagste niveau sinds het begin van dit jaar. Wie er voor kiest om de [...]
Lees meer
Mockup

Wat betekent het nieuwe pensioenstelsel voor uw partnerpensioen?

Door het nieuwe pensioenstelsel – officieel de Wet toekomst pensioenen (Wtp) – verandert er ook het één en ander rondom het partner[...]
Lees meer