Zo maakt u optimaal gebruik van uw overwaarde

Wanneer wil je een huis kopen?
Type of Service
1 / 6
Hoe wil je geholpen worden?
Contact Details
2 / 6
Koop je alleen of samen?
Written Content
3 / 6
4 / 6
Illustrations & Photography
Vertel wat meer over jezelf!
Please enter your name
Please enter a phone number
Heb je al een aankoopmakelaar?
Project Bracket
5 / 6
Confirm Submission.

Thanks for taking the time to complete this form.
Please enter your email below and we will be in contact within 24 hours.

Confirmation
6 / 6
What's your best contact email?
Thanks! I have received your form submission, I'll get back to you shortly!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Dashboard mockup

Heeft U Overwaarde op Uw Koophuis? Ontdek de Mogelijkheden!

Woont u al langer in uw koophuis? Dan is de kans groot dat u overwaarde heeft. De overwaarde is het verschil tussen de huidige marktwaarde van uw huis en uw hypotheekschuld.

Wat Kunt U Met Overwaarde Doen?

Overwaarde biedt veel mogelijkheden. Misschien droomt u van een verbouwing of wilt u uw huis graag verduurzamen. Of zoekt u meer financiële armslag voor uw pensioen. Uw overwaarde kan daarbij helpen. Hoe dat werkt, leest u hier.

Verbouwen

Wilt u meer ruimte of een modernere uitstraling? Gebruik de overwaarde van uw woning voor een verbouwing. Of u nu extra ruimte nodig heeft voor uw gezin, uw keuken wilt moderniseren of een nieuwe badkamer wilt, een verbouwing kan de functionaliteit én de waarde van uw huis verbeteren. U kunt een tweede hypotheek afsluiten of uw bestaande hypotheek verhogen om de verbouwing te betalen.

Verduurzamen

Heeft u al overwogen om uw huis te verduurzamen? Denk aan betere isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp. Een duurzaam huis helpt om uw energiekosten te verlagen én de waarde van uw woning te verhogen. Ook staan huizen met een goed energielabel korter te koop.

Win-winsituatie

Net als voor een verbouwing kunt u voor uw verduurzamingsproject uw bestaande hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten. Ook zijn er subsidies beschikbaar, wat uw investering nog interessanter maakt. Door uw huis te verduurzamen, draagt u bij aan een beter milieu én verhoogt u de waarde en het comfort van uw woning. Een win-winsituatie!

Meer Pensioen

Zoekt u manieren om uw pensioen aan te vullen? Ook dan kan de overwaarde van uw woning u helpen. Dit kan bijvoorbeeld met een zogenoemde 'opeethypotheek'. Hiermee kunt u de overwaarde van uw woning (deels) opnemen als een maandelijkse uitkering of een eenmalig bedrag, zonder uw huis te verkopen. Dit kan handig zijn als u extra inkomen nodig heeft.

Gratis Geld Bestaat Niet

Er zitten ook nadelen aan zulke constructies. Gratis geld bestaat helaas niet! Laat u dus goed door ons adviseren. Misschien is het een prima oplossing voor uw situatie, misschien is het juist verstandiger om een tweede hypotheek af te sluiten of uw lopende hypotheek te verhogen.

Prettiger Leven

U ziet, het optimaal benutten van de overwaarde van uw woning kan uw leven op verschillende manieren prettiger maken. Als uw vertrouwde hypotheekadviseur kijken we graag mee wat in uw situatie het beste is. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

Ander nieuws

Mockup

Oudere automobilist? Let op uw kilometers!

Nederland vergrijst en senioren blijven steeds langer gezond. Daardoor neemt ook het aantal automobilisten op leeftijd toe. Opvallend is [...]
Lees meer
Mockup

Hypotheekrentes op laagste niveau 2024

De rentes op hypotheken zijn eind augustus gedaald naar het laagste niveau sinds het begin van dit jaar. Wie er voor kiest om de [...]
Lees meer
Mockup

Wat betekent het nieuwe pensioenstelsel voor uw partnerpensioen?

Door het nieuwe pensioenstelsel – officieel de Wet toekomst pensioenen (Wtp) – verandert er ook het één en ander rondom het partner[...]
Lees meer